Makedonija - autobus sleteo s puta, 27 povređenih

Najmanje 27 osoba, od kojih dve teže, povređeno je kada je makedonski putnički autobus sleteo s puta na auto-putu Veles–Skoplje u Makedoniji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova preciziralo je da je reč o makedonskog autobusu i da su svi putnici državljani Makedonije, prenosi MIA.

Prema poslednjim informacijama, 18 povređenih prebačeno je u bolnice u Skoplju, a u Veles devet od kojih je jedno dete.

Direktor Urgentnog centra u Skoplju Iljir Hasani potvrdio je da je u tu ustanovu primljeno desetak povređenih putnika od kojih je jedan u teškom stanju.

Direktor Univerzitetske bolnice za hirurgiju "Sv. Naum Ohridski" doktor Ivan Spirovski rekao je da je u tu bolnicu primljeno šest pacijenata koji se pregledaju te da će se po završetsku snimanja odlučiti o njihovoj eventualnoj hospitalizaciji.

"Jedna osoba je teško povređena sa kontuzijom grudnog koša i stomaka i u fazi je ispitavanja. Još jedna pacijentkinja ima prelom leve nadlaktice", rekao je doktor Spirovski.

Nesreća se dogodila oko 19 časova na auto-putu Skoplje–Veles, u blizini Kule, kada je autobus izgubio kontrolu i sleteo s kolovoza.

Putnici su se vraćali sa letovanja u Pefkohoriju u Grčkoj.

Zbog saobraćajne nesreće, saobraćaj na auto-putu odvija se otežano jednom kolovoznom trakom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво