Jurnjava na Jadranu, policija protiv švercera marihuane

Italijanska policija uhapsila dvojicu Albanaca i zaplenila dve tone marihuane posle potere na Jadranskom moru, javljaju albanski mediji. Šverceri bacali bale droge u more. U operaciji učestvovale i albanska i crnogorska policija.

U operaciji "Triton", kako ju je nazvala italijanska policija, italijanski helikopteri i patrolni čamci otkrili su gliser koji je plovio ka italijanskim teritorijalnim vodama.

Šverceri marihuane, čija imena nisu objavljena, bacali su bale droge u more kako bi okalšali gliser i izbegli hapšenje, ali su ih Italijani stigli i uhapsili.

Potera je, prema albanskim medijima, trajala nekoliko sati.

Iz mora je izvađeno 110 paketa marihuane ukupne težine 2.261 kilogram. Vrednost zaplenje droge procenjena je na 20 miliona evra.

Albanija, poslednjih godina, važi za glavnu bazu za proizvodnju marihuane za evropsko tržište, pa su italijanski mediji tu državu prozvali "Kanabistan".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво