U Herceg Novom ubijen Niko Roganović

Crnogorska policija radi na rasvetljavanju ubistva koje se noćas dogodilo u naselju Dubrava, u Herceg Novom. Crnogorski mediji su preneli da je ubijen Niko Roganović (66), otac Duška Roganovića, koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ostao bez obe noge. On je bio osam godina u zatvoru zbog ubistva vođe navijača Crvene zvezde.

"Oko 1.20 za sada nepoznata lica su prišla vozilu u kojem se nalazio N. R. i u njega ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N. R. preminuo. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima", saopštila je policija.

Crnogorski mediji podsećaju da su nepoznate osobe 25. aprila daljinskim upravljačem aktivirale eksplozivnu napravu postavljenu ispod automobila Duška Roganovića, dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom.

Roganović je bio osam godina u zatvoru zbog ubistva vođe navijača delija, Marka Vesnića, i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu 2009.

U tom postupku sudilo se i njegovom bratu od strica Vladimiru, te Draženu Čađenoviću, koji su pravosnažno oslobođeni optužbi.

Roganović je u januaru 2016. odslužio kaznu i izašao iz zatvora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво