Srđan Milić podneo ostavku na funkciju predsednika SNP-a

Predsednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić podneo je ostavku na tu funkciju, preneo je podgorički portal Ujedinjenje.

"Obaveštavam javnost da podnosim ostavku na mesto predsednika SNP-a, kako bi se, u najskorije vreme, zakazala nova 25. sednica Glavnog odbora u vezi sa konstatacijom ostavke i donošenjem odluka koje će definisati unutarpartijske postupke o osmom Kongresu stranke", navodi se u Milićevoj izjavi dostavljenoj medijima.

U izjavi Milića se, međutim, ne navode razlozi njegove ostavke.

Milić je zahvalio članovima i simpatizerima SNP-a na, kako je naveo, privilegiji i časti da ih predstavlja u proteklih skoro 11 godina, a svim građanima Crne Gore poželeo je da ih sreća i zdravlje prate u narednim godinama.

Naveo je i da je Glavni odbor stranke na današnjoj sednici potvrdio koalicioni sporazum za Herceg Novi, kojim taj grad dobija novu vlast u kojoj će, pored SNP-a, biti i Demokrate, Demokratski front, Novska lista i koalicija SDP/URA.

"Ističem zadovoljstvo zbog dogovora ovih partija o koalicionom sporazumu u Herceg Novom, čime je još jedan grad postao slobodan"“, kazao je Milić.

Milić je podsetio da je opozicija na vlasti samo u onim opštinama gde SNP samostalno obavlja vlast, kao u Plužinama, ili u koaliciji sa drugim opozicionim strankama - Berane, Plav, Kolašin, Budva i Herceg Novi.

"Ili daje manjinsku podršku, kao što je slučaj u Kotoru"“, dodao je Milić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи