Indeks: Pokušaj ubistva načelnika Mikanovaca

Mariu Milinoviću, načelniku Mikanovaca iz redova opozicionog SDP-a, inače, pobedniku u prvom krugu lokalnih izbora u nedelju u Hrvatskoj, neko je presekao cev na kočionom sistemu automobila, saopštile su mikanovačke socijaldemokrate.

Portal Indeks je ovo saopštenje objavio pod naslovom "Neviđena sramota", uz napomenu da je nesreća izbegnuta samo zahvaljujući tome što je kompjuterski sistem automobila odmah pokazao neispravnost kočnica.

Policija je, kako se navodi, obavila svoj deo posla, pa se veruje i u pronalazak počinilaca.

Poruka SDP-a počiniocu je da i načelnik ima ženu i dete, navodi se u saopštenju.

Milinković je prvoplasiranu poziciju u opštini na istoku zemlje u Vukovarsko-sremskoj županiji osvojio već u prvom krugu.

Skupio je 55,97 posto glasova, ostavivši tako daleko iza sebe HDZ-ovu kandidatkinju Luciju Jakelić koja je dobila 30,51 odsto glasova građana upisanih u birački spisak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво