Crna Gora, majke završile protest

Predsednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više dece Željka Savković rekla je da se njihov protest prekida, ali da će okupljanja nastaviti, najverovatnije, petnaestodnevno.

Željka Savković je istakla da se nada da će ih svi politički subjekti, koji smatraju da su pošteni, podržati i pokazati da u Crnoj Gori može da se promeni vlast "mirno i dostojanstveno", prenela je RTCG.

"Nećemo prestati sa protestima, noćas ćemo ih završiti da bi se majke odmorile. Ovo je bila velika borba, ali nećemo ugroziti živote majki. Nećemo da vam pružimo zadovoljstvo da uživate u našem nestajanju", rekla je Savkovićeva.

Poručila je da će se okupljati dok ljudi ne shvate "da jedino oni mogu postaviti Crnu Goru na noge".

"Nadam se da će nas podržati svi politički subjekti u Crnoj Gori, opozicioni i pozicioni, koji smatraju da su pošteni, jer ako si pošten bićeš ovde, a ne tamo gde si sad, ako želiš promene u zemlji", rekla je Savkovićeva.

Predsednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više dece je istakla da bi vlasti bilo pametnije da su majke pitali "da im crno na belo daju kako da Crnu Goru izvedu iz ove situacije".

"Mi bismo to i uradili. A oni bi svi onda, na gomilu, završili u Spužu. Ali, nećemo revanšizam, nego pošteno suđenje za milione koje su opljačkali od čitave Crne Gore, i od njihovih glasača, koji, nažalost, ćute i, što je najtragičnije, podržavaju pljačku Crne Gore tako što im daju glasove", objasnila je Savkovićeva.

Istakla je da je na proteste išla kao korisnica naknada, ali da će se na narednim okupljanjima pojaviti kao potpredsednica Radničke partije.

Savkovićeva se zahvalila svim građanima i političkim subjektima koji su pomogli protest majki novčanim donacijama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара