Orepić o nalepnicama u Vukovaru: Primitivizam i kukavičluk

Nakon što se u Vukovaru pojavilo nekoliko nalepnica na kojima je na engleskom ispisano "Srpsko porodično stablo" sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom ustaškog vođe Ante Pavelića, oglasio se i hrvatski ministar unutrašnjih poslova Vlaho Orepić koji je to nazvao primitivizmom kao izrazom kukavičluka i svega što "nema nikakve veze s Hrvatskom i patriotizmom, ni s Vukovarom i Vukovarcima".

Vlaho Orepić je na Fejsbuku napisao da je "krajnje vreme da se svi zajedno suprotstavimo ovom ljudskom jadu".

"Svima onima koji tolerišu ovakve ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi!... Ovo nije Hrvatska!", naveo je Orepić na Fejsbuku, prenela je Hina.

Iz vukovarsko-sremske policije je potvrđeno da je policija izvršila uviđaj i da je slučaj prosleđen nadležnom Državnom tužilaštvu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи