Podgorica, privedena poslanica DF Marina Jočić

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić privedena je u Centar bezbednosti Podgorica, povodom prijave da je udarila poslanika Demokratske partije socijalista Martu Šćepanović.

Tu informaciju je na Fejsbuku objavio kolega Marine Jočić iz poslaničkog kluba Slaven Radunović.

Kako navodi Radunović, Jočićeva bi tokom večeri trebalo da se pojavi pred Osnovnim sudom, prenosi RTCG.

Ranije danas Šćepanovićeva je u Centar bezbednosti Podgorica podnela prijavu protiv Jočićeve jer je, kako tvrdi, udarila šakom u lice, čime joj je nanela povredu, pišu Dnevne novine.

"Naša koleginica Marina Jočić je danas jednom malom vaspitnom packom opomenula koleginicu iz DPS-a Martu Šćepanović. Zbog toga je privedena u CB Podgorica i biće joj suđeno po hitnom postupku", naveo je Radunović u video klipu objavljenom na Fejsbuku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије