Ivanić bez komentara na najavu revizije tužbe protiv Srbije

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić nije želeo komentariše najavu predsednika SDA Bakira Izetbegovića da će biti revizije tužbe BiH protiv Srbije, ukoliko ekspertska grupa, predvođena agentom Sakibom Softićem, proceni da ima elemenata za to.

Ivanić je ranije rekao da bi to vratilo stvari na početak, te da ne bi bilo u duhu izjava koje su se čule nedavno, nakon susreta premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Saveta ministara BiH Denisa Zvizdića u Beogradu.

"Govori se o gradnji auto-puteva, mostova, a ta bi tužba samo ugrozila sve to, mi nemamo ni agenta pri Haškom tribunalu, njemu ističe mandat. Ja sam već pisao Haškom tribunalu u vezi sa tim", rekao je tada Ivanić.

Reagujući na izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića, koji je najavio da će se izvršiti revizija tužbe protiv Srbije, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da je to put ka nestanku BiH. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи