Ivanić: Susret Zvizdića i Vučića retko pozitivan događaj

Susret bosanskohercegovačke delegacije i delegacije Srbije u Beogradu jedan je od retkih pozitivnih političkih događaja koji se dogodio u poslednje vreme u celom regionu, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić.

Ivanić takvo mišljenje zasniva na činjenici da su ambijent i poruke koje su s tog susreta upućene bile i više nego pozitivne.

"Ovaj susret smatram značajnim dostignućem. Stoga predsedavajućem Saveta ministara Denisu Zvizdiću i premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u tom smislu odajem svako priznanje jer se, u obilju negativnih stvari, dogodilo nešto pozitivno", rekao je Ivanić za Fenu.

Opredeljenje o jačem povezivanju Beograda i Sarajeva, odnosno Bosne i Hercegovine i Srbije za Ivanića je nešto što je pozitivna stvar za sve građane obeju država.

Izrazio je nadu da će se takav pozitivni ambijent nastaviti te da će to biti početak promene političkog ambijenta u regionu jer je region, kaže, bio u takozvanom negativnom stanju.

Zbog toga učesnici ovih razgovora zaslužuju sve pohvale, rekao je Ivanić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи