Potraga za napadačima iz Bečića, uključen i helikopter

Sumnja se da je pucnjava u lokalu "Trofej" u Bečićima, kada su dve osobe ubijene a jedna ranjena, posledica ranijih sukoba kriminalnih grupa iz Crne Gore i regiona. Policija u potragu za napadačima uključila i helikopter.

Iz Uprave crnogorske policije je saopšteno da su odmah po dojavi o pucnjavi blokirali saobraćajnice i ulice u blizini mesta ubistva.

Budvanska policija, zajedno sa Posebnom jedinicom, pretražuje teren kako bi pronašla zasad nepoznatog počinioca, koji je imao i pomagača, navodi se u saopštenju policije.

U pretragu je uključena i letelica Aviohelikopterske jedinice MUP-a.

pucnjavi su ubijeni doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, brat od strica kontroverznog biznismena Saše Borete. U napadu je ranjen i Ivo Stanišić, koji je zadobio teške povrede.

Dve maskirane osobe su na motociklu prošle pored kafića "Trofej", a zatim je jedna od njih počela da puca iz automatske puške "kalašnjikov".

Policija navodi da je brzo došla do podataka koji mogu biti od koristi za istragu.

"U ovom momentu postoje indicije da je današnja upotreba vatrenog oružja posledica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene, a koje su se odvijale van teritorije naše države", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavešten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je na licu mesta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи