Dodik: Odnosi RS i Srbije na najboljem mogućem nivou

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević ocenili su da su odnosi RS i Srbije na najboljem mogućem nivou, da se kontinuirano poboljšavaju i da se zajednički projekti uspešno realizuju.

"Upoznao sam ambasadora Vukićevića sa našim naporima da Republiku Srpsku ojačamo i učinimo ekonomski stabilnom", rekao je Dodik novinarima nakon sastanka, prenose banjalučki mediji.

Dodik je naglasio da je Republika Srpska nakon lokalnih izbora dodatno politički stabilizovana i da RS uopšte nije politički polarizovana, kako su to neki zlonamernici pokušavali da predstave.

"Narod je jasno rekao i dao podršku određenim političkim snagama, sa SNSD-om na čelu, koji su osvojili veličanstvenu pobedu na lokalnim izborima u BiH", naglasio je Dodik, koji je i predsednik SNSD-a.

Istakao je da se narod opredelio za politiku čuvanja Republike Srpske, a ne za politiku koju su u Sarajevu vodili predstavnici RS.

"Naši naredni koraci ići će u pravcu daljeg razvoja Republike Srpske i njene privrede i ekonomije", poručio je predsednik RS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се