Duraković: Načelnik sam Srebrenice dok izborni proces traje

Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik te opštine jer, kako kaže, "izborni proces nije okončan".

Ćamil Duraković je u kratkom obraćanju medijima juče izjavio da ga je deo medija BiH "delegitimisao".

"Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se izborni proces ne okonča. Ja sam se na prošlim izborima kandidovao kao nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice, uz podršku probosanskih stranaka", rekao je Duraković u obraćanju koje je preneo N1.

Duraković, gubitnik na proteklim lokalnim izborima od srpskog kandidata Mladena Grujičića, predao je zahtev CIK-u BiH za ponovno brojanje glasova u toj opštini.

Ne miri se sa porazom na lokalnim izborima u Srebrenici i u društvu advokata Nedima Ademovića predao je zahtev Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Duraković je predao zahtev za ponovno brojanje glasova na svim redovnim biračkim mestima u Srebrenici, kao i glasove pristigle putem pošte.

Predsednik Glavnog odbora SDA Halid Genjac rekao je ranije danas da će CIK-u uputiti zahtev za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Inače, danas ističe rok za podnošenje žalbi i zahteva za ponovno brojanje glasova s lokalnih izbora koji su održani 2. oktobra, preneo je sarajevski portal Kliks.ba.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво