Dodik negira da je pristao na odlazak u Tužilaštvo BiH

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nazvao je spekulacijama navode o njegovom navodnom pristanku da se do kraja naredne sedmice, ipak, pojavi pred Tužžilašštvom BiH.

Milorad Dodik je rekao da je uputio zahtev Tužilaštvu BiH posredstvom svog advokata, te da se stvari odvijaju na toj vrsti komunikacije.

"Očigledno da oni koji spekulišu time pokušavaju da na taj način stave senku na veliku pobedu koju je SNSD ostvario na lokalnim izborima i ono što mi radimo", rekao je Dodik, prenose banjalučki mediji.

Predsednik Srpske je dodao da nikakve spekulacije o tome ne želi više da komentariše, prenosi RTRS.

Ponovio je i da je poziv na saslušanje politički proces.

"Sve što sam imao reći o odlasku u Sarajevo i saslušanju u Tužilaštvu BiH, već sam rekao", poručio je predsednik Republike Srpske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво