Bubić: Dodik nije dobio drugi poziv iz Tužilaštva BiH

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nije dobio novi poziv za saslušanje u Tužilaštvu BiH o referendumu, potvrdio je njegov advokat Goran Bubić za banjalučke "Nezavisne novine".

Goran Bubić je rekao da "još uvek nema nikakvog poziva iz Tužilaštva BiH" i dodao da ne zna ništa o nekim dogovorima o kojima pišu pojedini mediji.

Na prvi poziv iz Tužilaštva BiH za saslušanje o referedumu 3. oktobra Dodik se nije odazvao zbog pretećih izjava predsedavajućeg Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića.

Dodik je, naime, poručio tada da je spreman na saradnju sa Tužilaštvom, te da izjavu može dati, ali samo sa teritorije RS.

Pojedini mediji u BiH objavili su sinoć da će se Dodik do kraja sedmice pojaviti u Tužilaštvu BiH kako bi dao izjavu u vezi sa organizovanjem referenduma u Srpskoj.

Mediji su preneli da bi Dodik u Tužilaštvo trebalo da uđe na sporedni ulaz u blindiranom vozilu. Na tome je insistirao ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač zbog bezbedonosnih razloga, odnosno bojazni da bi Dodik, prema podacima MUP-a, mogao biti izložen snajperskoj vatri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво