Grujičić: Spreman sam da odem u Potočare

Zajednički srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić je za "Kliks" rekao da je prihvatio kandidaturu jer želi da Srebrenica krene napred.

Mladen Grujičić je nakon prebrojavanja glasova iz Srebrenice, prema kojima je osvojio 63,82 odsto glasova, rekao da je matematika pokazala da je u prednosti koja se ne može stići.

"Očekujem još određeni broj glasova poštom, otprilike 200, a kada su u pitanju glasovi u odsustvu mislim da tu neću imati nijedan glas", rekao je Grujičić.

Komentarišući pritužbe na regularnost izbornog procesa u Srebrenici, Grujičić je rekao da one nemaju nikakvog osnova.

"Izborni proces u Srebrenici je bio pod budnim okom posmatrača, bošnjačkih i srpskih, a i međunarodnih organizacija, koji su vodili računa o regularnosti ovih izbora. Bile su uključene strane ambasade i niko nije imao primedbe na ovaj izborni ciklus", ističe Grujičić.

Dodao je i kako je kao novi načelnik Srebrenice spreman da poseti Potočare i oda počast, naglašavajući da u obeležavanju godišnjice 11. jula neće biti nikakvih promena.

"Sve žrtve poštujem i saosećam s njima. U Srebrenici je gotovo svaka porodica izgubila nekoga, pa tako i ja. Znam šta su porodice proživljavale u ratu i posle rata. U obeležavanju 11. jula neće biti nikakvih promena, a Opština će pomagati koliko bude u mogućnosti", poručio je Grujičić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво