Grujičić dobio nove pretnje smrću

Zajedničkom kandidatu srpskih stranka za načelnika Opštine Srebrenica Mladenu Grujičiću ponovo su upućene pretnje smrću, javila je banjalučka RTRS. Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina potvrđeno je da policija u Srebrenici vodi istragu nakon pretećih poruka upućenih kandidatu za načelnika te opštine Mladenu Grujičiću.

Nakon jučerašnje preteće poruke, Grujičiću je noćas stigao novi SMS u kome je njemu i njegovoj porodici zaprećeno smrću.

Grujičić je za RTRS rekao da zna ko mu je pretio, te da je slučaj prijavio policiji. Poručio je svim Srebreničanima da ne nasedaju na provokacije i da ostanu mirni, u duhu tolerancije i suživota.

Grujičić, nakon lokalnih izbora održanih u BiH u nedelju, za sada ima više glasova od aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića.

Za bošnjačke lidere i Durakovića je neprihvatljivo da Srbin bude na poziciji prvog čoveka Srebrenice.

Duraković je ranije rekao da treba sačekati zvanične rezultate, i da su Bošnjaci spremni na sve osim da srpski kandidat bude načelnik Srebrenice.

Bijeljinska policija ispituje pretnje Grujičiću

Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina potvrđeno je da policija u Srebrenici vodi istragu nakon pretećih poruka kandidatu za načelnika te opštine Mladenu Grujičiću.

On se danas prijavio Policijskoj stanici Srebrenica da je 3.oktobra u 20.10 sati, od nepoznate osobe na Fejsbuk profilu dobio poruku pretećeg sadržaja.

"Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su obavestili nadležno tužilaštvo, koje je zaključilo da se radi o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti", navodi se u saopštenju Centra javne bezbednosti Bijeljina.

Grujičić je prijavio da je sa nepoznatog Fejsbuk profila na profil svoje supruge dobio poruke koje su pretećeg sadržaja.

On je, kako su preneli banjalučki mediji, rekao i da zna ko mu preti.

U toku je utvrđivanje činjeničnog stanja i identifikovanje počinilaca.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво