Đukanović: Ako "Ključ" osvoji 15 odsto, nosiću njihove birače na leđima

Lider DPS-a Milo Đukanović je rekao da pristaje da svakog birača koalicije "Ključ" nosi na leđima, ukoliko ta koalicija osvoji više od 15 odsto glasova na predstojećim izborima.

Lider "Ključa" Srđan Milić je poručio da je DPS na istorijskom minimumu podrške od 37, 2 odsto.

"DPS ima između 40 i 44 odsto, a ukoliko oni osvoje više od 15 odsto, pristajem svakog njihovog birača da nosim na leđima", rekao je Đukanović novinarima u okviru predizborne kampanje u Pljevljima, preneli su crnogorski mediji.

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori zakazani su za 16. oktobar, a koaliciju "Ključ" čini trojni savez DEMOS-a, SNP-a i URA. 

Upitan da prokomentariše najave DF-a da će organizovati proteste u slučaju da ne pobede na izborima, Đukanović je rekao da to ubedljivije od bilo čega govori da su spremni za poraz.

"Ako vam neko kaže – ako ne pobedimo, bićemo na ulicama – to znači da je svestan da neće pobediti i da bi želeo da pokuša da nasiljem prekroji izbornu volju građana", smatra Đukanović, prenose Vijesti.

Prema njegovim rečima, to je vrlo dosledno i u duhu onoga što je politička kultura DF-a.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво