Glavaš: Kolinda srljala u zagrljaj Vučiću kao "guska u maglu"

Osuđenik za ratne zločine nad srpskim civilima tokom proteklog rata Branimir Glavaš, osnivač desnog Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje, tvrdi da Srbija zaoštrava odnose prema Hrvatskoj, ali i kritikuje politiku predsednice Kolinde Grabar Kitarović i odlazeće vlade.

O velikim naporima predsednice Grabar Kitarović da ubrza normalizaciju hrvatsko-srpskih odnosa, za šta je dobila pohvale i u zemlji i u svetu, nema dobro mišljenje, kao ni o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, za koga kaže da bi ga "trebalo hapsiti", piše Globus.

"Da je predsednica srljala u zagrljaj Vučiću na mostu u Bogojevu kao guska u maglu, potvrđuje ponašanje Aleksandra Vučića, ali i celog državnog vrha Srbije proteklih mesec dana", kaže Glavaš u intervjuu za taj hrvatski nedeljnik.

Za srpskog premijera tvrdi da je bio "aktivni učesnik velikosrpske agresije na Hrvatsku još devedesetih godina" i dodaje da se takvom čoveku "ne ide u zagrljaj na državnoj granici".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи