Tirana, zapalio bolničko odeljenje, troje mrtvih

Troje ljudi, uključujući napadača, poginulo je u požaru koji je na Odeljenju za dijalizu Američke bolnice u Tirani izazvao jedan muškarac, a jedna osoba se i dalje bori za život.

Napadač Lefter Cenaj (57) stradao je u požaru koji je sam izazvao, a stradale su još dve pacijentkinje, Sanije Suljaj i Hani Mali, obe stare 55 godina, prenosi britanski Miror.

Meta napada Cenaja je bio 38-godišnji muškarac, za kojeg se navodi da se zove D. Sarači, a koji se i dalje bori za život iako je u požaru bio potpuno zahvaćen vatrom.

Mediji navode da je pre napada između Cenaja i Saračija izbila svađa.

Na snimcima nadzornih kamera se vidi kako Cenaj mirno ulazi u bolnicu i vadi plastičnu bocu iz torbe.

On je zatim benzinom polio Saračija, koji je svaki dan dolazio u bolnicu na dijalizu, i izazvao vatru.

Prema navodima lokalnih medija, napadač se juče ujutro posvađao sa Saračijem, ali se vratio u bolnicu oko 11 sati kako bi izazvao požar. Nije poznato zbog čega su se dvojica muškaraca svađala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво