Prijedor, maskirana lica pucala na radnike na putu

Na regionalnom putu Rakelići–Marićka kod Prijedora, lica sa fantomkama otvorila vatru na radnike koji su došli da im pomognu pošto su se prevrnuli u vozilu koje se zapalilo. Za sada nema informacija o tome ko su osobe za fantomkama. Policija blokirala sve prilaze mestu događaja.

Radnici su popravljali udarnu rupu na putu kada je na njih naleteo terenac koji se kretao velikom brzinom.

Usled neprilagođene brzine, džip se prevrnuo i zapalio. Kada su radnici pokušali da pomognu unesrećenim putnicima, oni su iskočili iz vozila sa fantomkama na licu i otvorili vatru.

Niko od radnika, kako saznaje Radio-televizija Republike Srpske, nije povređen, a maskirani napadači su u bekstvu.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci.

"Vozilo je zapaljeno na mestu gde je i sletelo s puta, a tri lica su se dala bekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske", rekla je portparolka Centra javne bezbednosti Prijedor Marija Matić.

Prema nezvaničnim informacijama, agencija Beta prenosi da su osobe koje su napale radnike prethodno opljačkale banku u Sanskom Mostu. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се