Bojom na zgradu makedonske vlade i Sobranja

U Skoplju su nastavljeni protesti u okviru takozvane "šarene revolucije", usmerene protiv prevremenih izbora raspisanih za 5. jun, za koje demonstrani ističu da će biti jednopartijski.

Makedonska televizija Telma navodi da su demonstranti bojom isprskali zgradu Sobranja u znak protesta protiv ovih izbora na kojima će učestvovati vladajuća stranka VMRO-DPMNE i na kojima po njima građani neće imati opciju da biraju.

Na transparentima viđenim na protestu pisalo je između ostalog "Ćutanje je isto što i smrt" i "Zbogom, Nikola", a čuli su se uzvici "Zatvor ti ne gine, Nikola" i "Ostavka".

Sajt Plusinfo javio je da je bojom isprskana i bela, svečano osvetljena, zgrada makedonske vlade, ispred koje je postavljena bina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи