Читај ми!

Džak Lang potpisao peticiju za smenu Hasanbegovića

Peticiju za smenu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića potpisao je i Džak Lang, francuski političar koji je dva puta bio ministar kulture i ministar obrazovanja.

Inače, peticiju inicijative "Kulturnjaci 2016" do sada je potpisalo 4.500 ljudi, objavio je zagrebački portal Indeks.hr.

"Potpisali smo peticiju za smenu Zlatka Hasanbegovića, predali je vladi i čekamo da nas primi predsednik Tihomir Orešković", navela je glumica Urša Raukar, jedna od potpisnica peticije.

Reditelj Paolo Mageli poručio je da kulturu ne može da neguje čovek koji pripada "kulturi užasa".

"On ima ugrađeno oko kod malog mozga i gleda unazad", istakao je Mageli.

Takođe, Mageli je ocenio kako Zagreb sa ministrom Hasanbegovićem ulazi u geopolitički prostor koji od Vršave preko Budimpešte postaje sve opasniji, kao i da ova tri grada čine "trojni pakt".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво