Džihadista iz BiH preti sunarodnicima i reisu Kavazoviću

Amir Selimović iz Svojata kod Živinica, u Bosni i Hercegovine, porukom preko Jutjuba iz Sirije zapretio je svojim sunarodnicima i poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću poručivši da mogu da crknu od muke, ali da oni znaju da će celim svetom zavladati šerijat.

Selimović je, kako je preneo sarajevski Dnevni avaz, već godinu dana u Siriji, a u poruci poziva na pokajanje. Oni koji to ne učine radovaće se svojoj propasti u narandžastim kombinezonima, kaže Selimović.

"To je poruka svim medijima Iblisovim u BiH", rekao je Selimović, a potom se, kao prenosi ovaj sarajevski dnevnik, obrušio na Kavazovića:

"Kako vas nije sramota hvaliti reisa, ohalalio je kamatu, učestvovao u neverničkim vojskama u borbi protiv muslimana, za kog su demokratija i kufr i islam isto. Molim Alaha da njega i njegove sledbenike zakoljem nasred Baščaršije."

Na video-snimku se iza Selimovića mogu videti zastava Islamske države, automatska puška i pištolj, a u nastavku izlaganja naveo je i kako su se sve svetske sile udružile u borbi protiv islama.

Sa sadržajem ovog snimka upoznati su i istražni organi BiH.

Njegova preteća poruka povučena je sa Jutjuba.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво