Sead Šećirović uhapšen u BiH

Bosanska policija uhapsila Seada Šećirovića iz Novog Pazara, za kojim su tragali srpki i crnogorski policajci pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane. Šećerović priznao odgovornost za napade nožem.

Novopazarac Sead Šećerović uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugositeljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić.

Nesić kaže da je Šećerović ispitan neposredno po hapšenju i ponovo danas, kao i da će uhapšeni, koji je priznao delo za koje se tereti, biti predat kantonalnom tužilaštvu.

"Uhapšeni je priznao da je 20. septembra na brdu Mojmilo napao jednog mladića nakon čega je izvršen i pretres njegovog stana u kome je nađen nož sa kojim je najverovatnije počinjeno to krivično delo, kao i drugi predmeti koji će biti obrađeni tokom istrage", rekao je Nesić.

Nesić je napomenuo da su nadležni organi BiH u stalnom kontaktu sa srpskom i crnogorskom policijom i veruje da će, kako je rekao, ovaj slučaj biti rešen u skladu sa zakonom.

Šećerović se sumnjiči za pet ubistava u pokušaju u Novom Pazaru, kada je ničim izazvan presretao i nožem napadao građane u sred bela dana u tom gradu. Kada ga je policija identifikovala on je prebegao, kako se verovalo, u Crnu Goru.

Prema izjavi portparola crnogorske policije Tamare Popović od prošlog vikenda na području te države nije zabeležen nijedan sličan napad mada je, kako je rekla, bilo više prijava da Šećerović viđen i to na više mesta u isto vreme.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи