Hapšenje u BiH zbog trgovine oružjem

Četiri osobe su uhapšene u BiH u okviru međunarodne akcije suzbijanja krijumčarenja oružja pod nazivom "Zapad". Pretreseno je više objekata i zaplenjena veća količina eksploziva, protivtenkovskih sredstava, oružja i municije.

U Banjaluci je uhapšen Velimir Mihajlović i još jedna osoba, javila je Televizija Federacije BiH.

 Prilikom pretersa Mihajlovićeve porodične kuće, u selu Mokronoge, kod Drvara, zaplenjeno je 18 optičkih nišana, dve puške i municija.

U Bužimu, na području Unsko-sanskog kantona, uhapšeni su H.T. i Emir Dizdarević, koji živi u Francuskoj, a u njegovoj porodičnoj kući pronađen je veliki arsenal oružja, eksplozivnih sredstava i municije.

Federalna uprava policije saopštila je da je pretreseno i više objekata na području Livanskoj kantona.

Akcija se i dalje sprovodi i u ostalom dielu Federacije BiH.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво