Panika u Podgorici i Rožaju

Novopazarac Seid Šećerović, za kojim traga i srpska policija, danima seje strah među građanima Podgorice i Rožaja, pišu crnogorski mediji. Napadač ljudima prilazi s leđa, a potom ih nožem udara u predelu grudi, ramena, glave. Žrtve bira nasumice.

Seid Šećirović iz Novog Pazara danima seje strah među građanima Podgorice i Rožaja, pišu crnogorski mediji.

Pre desetak dana crnogorskoj policiji stigla je depeša od kolega iz Srbije u kojoj je navedeno da imaju operativni podatak da se Sead Šećerović (26) iz Novog Pazara, koji se sumnjiči za seriju napada nožem u tom gradu, krije u Crnoj Gori.

U policiju Crne Gore stigla je fotografija opasnog napadača, a u opisu je navedeno da je visok oko 1.90 centimetara, da je fizički spreman i sportski građen, i da žrtve bira nasumice, pišu podgoričke "Vijesti".

"Ljudima prilazi na ulici i to s leđa, a potom ih nožem udara u predelu grudi, ramena, glave", opisali su način napada sumnjivog Novopazarca, koji je krajem avgusta sejao strah u tom gradu, gde je nasrnuo na desetak sugrađana", piše list.

Pominje se i da je Šećerović viđen na Komanskom mostu, da je napao grupu devojaka u naselju Masline, zatim da je viđen u kladionicama. Ni taksisti nisu spokojni, jer ne znaju, kako se navodi, ko sve može da im uđe u kola.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi podgorička štampa "opasni Novopazarac" se nudio da obavlja fizičke poslove po kućama.

Kruži slika napadača

Na sajtu "sandzaknews.com" objavljeno je nekoliko tekstova, u kojima se navodi da je Novopazarac nožem povredio desetak sugrađana, ali i da je umakao policiji, te da se krije u susednoj zemlji, prenose "Vijesti".

Dodaje se da se fotografija napadača, za koga se tvrdi da je iz pazarskog naselja Hadžet, razmenjuje mobilnim telefonima, kao i da je održana sednica Gradskog saveta za bezbednost na kojoj je konstatovano da su "građani ozbiljno uplašeni i uznemireni".

Uz tekstove o napadaču, objavljena je i njegova fotografija, za koju je "Vijestima" u policiji nezvanično rečeno da je identična onoj koju su dobili od srpskih kolega.

Glasine da se pazarski manijak nalazi u Crnoj Gori i da se danju skriva, a noću nasrće nožem na ulici, glavna je tema u podgoričkim i rožajskim školama.

Zabrinuti roditelji iz naselja gde je navodno viđen begunac prate i sačekuju svoju decu ispred škole, a potom se zaključavaju u svojim kućama.

"Nikome nije svejedno kad se takva vest pročuje. Strah nas je, a posebno kad čujemo neku priču o susretu sa tim napadačem. Nadamo se da će naša policija biti dovoljno kadra i da će ga napokon uhvatiti", ispričala je žena, koja je sinoć čekala decu ispred Osnovne škole u Maslinama, pišu "Vijesti".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи