Makedonija, oprema za nerede

Nova žrtva noćnih napada u Makedoniji. Grupa nasilnika pretukla mladića u Skoplju. Policija u Tetovu uhapsila dvojicu Albanaca koji su na pijačnim tezgama prodavali opremu za nerede: boksere, pendreke i noževe.

Serija noćnih napada na prolaznike u Makedoniji nastavljena je i prošle noći, pošto je grupa nasilnika bez razloga nastrnula i ozbiljno povredila jednog mladića i Skoplju.

Udarali su ga pesnicama i motkama i naneli mu ozbiljne povrede. Policija traži počinioce.

Istovremeno, policija je u Tetovu uhapsila dvojicu Albanaca koji su na lokalnoj pijaci prodavali noževe "skakavce", rasklopive pendreke i boksere, odnosno "opremu" koju su nasilnici u proteklih desetak dana koristili u napadima u nekoliko makedonskih gradova.

"Oružje" su navodno nabavljali u Skoplju. Zaplenjeno je ukupno 37 boksera, 12 pendreka i 11 noževa, a "mušterije" su prethodnih dana uglavnom bili mladići iz Tetova i okoline.

To, svakako, nije dobra vest za lokalnu policiju jer je u četvrtak na programu, više puta odlagana utakmica između Škendije i Vardara, odnosno sudar "Balista" i "Komita". 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво