Читај ми!

Marović: Ne bi me čudilo da me uhapse

Bivši premijer Milo Đukanović znao da će Dragan Marović biti uhapšen, rekao njegov brat i potpredsednik DPS-a Svetozar Marović. Kao što su hapsili mog brata, mogu da uhapse i mene, naveo je Marović.

Potpredsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović izjavio je da misli da je lider te stranke i bivši premijer Milo Đukanović znao da će njegov brat Dragan i gradonačelnik Budve Rajko Kuljača biti uhapšeni, kao i da ga ne bi iznenadilo da i on bude uhapšen.

"Mislim da je Đukanović znao da će biti preduzete određene radnje, ali ja ne očekujem ni od njega, ni od Ranka Krivokapića, niti od bilo koga, da se mešaju u rad pravosudnih institucija", rekao je Marović.

Marović je rekao da ga ne bi iznenadilo da i on bude uhapšen, jer neki ljudi iz DPS-a "možda misle da nije loše da Svetozar Marović oseti pritisak neke vrste".

"Što se tiče prava i zakona, ja sam odavno otvoren i ne mogu da utičem na to. Kao što su hapsili mog brata, mogu da uhapse i mene. Možda će sačekati da mi umre još jedan stric, pa da me onda uhapse", rekao je Marović televiziji Vijesti.

Na pitanje kako je tek sad shvatio da pravna država ne funkcioniše kako treba, kada je to pogodilo njegovu porodicu, Marović je odgovorio da "jednim delom prihvata deo odgovornosti".

"Prihvatam deo odgovornosti u tom delu što, možda, nisam imao dovoljno koncentracije, pažnje i vremena da se bavim svim slučajevima, i na taj način jesam, ako smem tako reći, grešan. Nema čoveka koji nije grešan", zaključio je Marović.

Marovićev brat i gradonačelnik Budve sa još desetak svojih saradnika uhapšeni su krajem prošle godine, zbog zloupotrebe službenog položaja u slučaju izgradnje ekskluzivnog hotelskog kompleksa na rtu Zavala, kod Budve.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво