Čavić optužuje Dodika

Bivši predsednik RS Dragan Čavić rekao da je Milorad Dodik 'diktator', optuživši Dodika da priprema njegovo hapšenje. Diktator je sebi izabrao Vladu koja će slušati, a ne misliti. kaže Čavić.

Nekadašnji predsednik Republike Srpske (RS) Dragan Čavić okarakterisao je sadašnjeg predsednika tog entiteta u Bosni i Hercegovini Milorada Dodika kao diktatora i optužio ga da mu priprema hapšenje.

"Dodik ne trpi kritike i svi koji ga kritikuju moraju biti pod udarom sistema. Nisam ja jedini izložen, moja je sankcija najbenignija, iako znam da mi spremaju i ozbiljnije. A sankcije su namenjene svima koji se drznu da kritikuju režim i sistem", izjavio je Čavić Dnevnom avazu.

Čavić je rekao da je grupa policijskih inspektora dobila zadatak da mu po svaku cenu namontiraju proces, ne bi li sve rezultiralo optužnicom i njegovim hapšenjem.
 
"Dodik kao diktator upravlja celim sistemom, a njega i njegovih nepredvidljivih poteza boje se i njegovi saradnici. Ja ga se ne bojim, samo neka primenjuje to što ima. Jednog dana će ga sve to sustići", poručuje Čavić, lider Demokratske partije RS.

On je naglasio da Dodik upravlja i Vladom RS, jer se nije ni preselio u Kabinet predsednika RS, već je zadržao Kabinet premijera i tamo boravi.

"Imenovao je sve ministre, jer tako vlada diktator. Diktator je sebi izabrao Vladu koja će slušati, a ne misliti i u tom slušanju suočiće se s ogromnim ekonomskim problemima", konstatovao je Čavić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи