Šarić i Subotić na Žabljaku​​

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da se Darko Šarić i Stanko Subotić Cane trenutno skrivaju u vili "Jelika" na Žabljaku. Oni su donedavno boravili u Canetovoj vili na Svetom Stefanu, navodi Medojević, pozivajući se na pouzdane informacije DEA.

Darko Šarić i Stanko Subotić Cane, za kojima traga srpsko pravosuđe, trenutno se skrivaju na Žabljaku, izjavio je predsednik opozicionog Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Najnovija informacija koju smo dobili od kontakata u Vašingtonu govori o tome da se Šarić i Subotić kriju na Žabljaku u vili "Jelika", naveo je Medojević podgoričkoj televiziji In.

Medojević je rekao i da ima pozudane informacije dobijene od američke agencije DEA, da su se Šarić i Subotić donedavno skrivali u Subotićevoj vili na Svetom Stefanu, ali da im je crnogorska policija dala deset sati da se sklone pre nego što je pokrenula potragu za njima, provaljujući u tu vilu.

Lider PZP-a je oštro optužio crnogorsku vlast da štiti kriminalce u Crnoj Gori, ali istakao da ne želi da se u javnosti stvori utisak da se u Crnoj Gori stvara ambijent kakav je bio u Srbiji pre ubistva premijera Zorana Đinđića.

Medojević je rekao da je pitao premijera Mila Đukanovića da li mu je bezbednost ugrožena zbog borbe sa kriminalom i poručio da je opozicija spremna da zajedno sa Vladom krene u obračun sa organizovanim kriminalom.

"Spremni smo da suspendujemo sve političke razlike između opozicije i vlasti i zajedno krenemo u borbu protiv organizovanog kriminala na svim poljima, samo da učinimo nešto dobro za ovu zemlju", rekao je Medojević.

Crnogorska policija pretresla je prošle nedelje, posle dojave, vilu Stanka Subotića Caneta na Svetom Stefanu i još nekoliko okolnih kuća u potrazi za Darkom Šarićem osumnjičenim u Srbiji za šverc više od dve tone kokaina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи