Tina Tarner u Budvi

Tina Tarner trebalo bi da održi koncert tokom avgusta na budvanskoj plaži Jaz, najavio je direktor muzičkog festivala "Lajv fest" Vukić Raspopović.

Nakon benda Roling Stouns, Lenija Kravica i Madone, Jaz dočekuje i Tinu Tarner.

Rokenrol kraljica nastupiće na plaži Jaz u Budvi na "Lajv Mjuzik" festivalu koji će biti održan od petog do desetog avgusta a honorar slavne pevačice iznosi nešto više od milion evra.

Na ovaj način ime Tine Tarner biće dodato velikm muzičkim zvezdama poput "Stounsa", Madone, Krevica koji su nastupili na "muzičkoj plaži".

Tina Tarner, kraljica roka, trebalo bi da održi koncert tokom avgusta na budvanskoj plaži Jaz, najavio je direktor muzičkog festivala "Lajv fest" Vukić Raspopović.

Raspopović je podgoričkim "Vijestima" rekao da se pregovori sa legendarnom pevačicom "privode kraju" i da bi narednih dana trebalo da bude potpisan ugovor o njenom nastupu na Jazu.

Po njegovim rečima okvirni termin za koncert kraljice roka, koja je jesenas krenula u "povratničku" turneju, je između petog i desetog avgusta.

Na budvanskoj plaži Jaz prošle godine je nastupila Madona, a pre dve godine "Roling Stounsi".

Nakon višegodišnje pauze, Tina je izdala kompilaciju najvećih hitova "Tina" a trenutno se nalazi na svetskoj turneji.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 21. jan 2009, 03:23) - Viktor [neregistrovani]

A Beograd?

Nadam se da ce i ovi nasi preduzeti nesto da je dovedu u Beograd i bez izgovora Budva je blizu.Tina pravi spektakle i treba pogledati samo koncert iz Amsterdamske Arene.