Slučaj Keljmendi, Daubašić i Šahmanova pušteni iz pritvora uz mere zabrane

Bakir Dautbašić i Bilsena Šahman, uhapšeni u akciji "Lutka 2", zbog ometanja rada pravosudnih organa u "slučaju Keljmendi", pušteni su iz pritvora uz mere zabrane, javili su sarajevski mediji.

Advokat Vasvija Vidović rekla je novinarima da su od Dautbašića i Šahmanove zatraženi pasoši, što znači da će im biti ograničeno kretanje i verovatno određen kućni pritvor.

Sud Bosne i Hercegovine je Dautbašiću i Šahmanovoj 13. januara odredio jednomesečni pritvor zbog sumnje da su u decembru prošle godine pokušali uticati na svedoka Azru Sarić u krivičnom postupku koji Tužilaštvo BiH i Osnovni sud u Prištini vode protiv Nasera Keljmendija.

Dautbašić i Šahmanova, oboje funkcioneri Stranke za bolju budućnost (SBB), uhapšeni su 11. januara, a danas je Tužilaštvo BiH protiv njih, kao i protiv lidera te stranke Fahrudina Radončića podiglo optužnicu.

Dautbašić je sekretar Ministarstva bezbednosti BiH, kao i kandidat SBB-a za novog ministra saobraćaja i komunikacija BiH.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи