Orešković i Most o ostavci Crnoje

Hrvatski premijer Tihomir Orešković osvrnuo se na večeraššnju ostavku ministra branitelja Mije Crnoje i rekao da je to veoma važan resor u vladi za koji će naći dobrog čoveka.

"Zahvaljujem vama i svim građanima Hrvatske na strpljenju. Danas je gospodin Crnoja predao ostavku, ja sam je prihvatio. On je kao branitelj zaslužžio malo pažžnje i to smo mu dali ova dva dana. Tražžili smo input pravnih eksperata i žželim zahvaliti i gospodinu Crnoji i svim hrvatskim braniteljima koji su nas odbranili i oslobodili. Ovo mi je prevažžan resor u Vladi i naći ćemo dobrog čoveka", kazao je on, preneo je Indeks.

Mijo Crnoja uz čije ime je u poslednjih nekoliko dana vezano nekoliko afera, nakon ššto su Tihomir Oreššković, Tomislav Karamarko i Božžo Petrov uz pomoć pravnih stručnjaka čak 19 sati većali o njegovoj sudbini u ministarstvu, podneo je večeras ostavku na mesto ministra branitelja.

"Mi se slažžemo i pošštujemo odluku Mija Crnoje. Razumemo da mu nije bilo lako. Razumemo da nema kaznene odgovornosti, ali ima političke i moralne odgovornosti. Pošštujemo sve branitelje. Ovo je toliko trajalo jer su stalno, svakog sata, dolazili novi detalji", rekao je Miroslav ŠImić iz Mosta, prenosi Indeks.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи