Читај ми!

Orban: Odluka o zatvaranju granice sa Hrvatskom do petka ujutru

Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da ta zemlja ima spremnu ogradu na granici sa Hrvatskom i doneće konačnu odluku o zatvaranju mađarsko-hrvatske granice do petka ujutru.

Orban je, pred samit EU u Briselu, rekao novinarima da bi Budimpešta više volela da je EU branila svoje granice u Grčkoj, odakle je stotine hiljada izbeglica sa Bliskog istoka ušlo u evropski blok ove godine, prenosi Tanjug.

Pošto se to nije dogodilo, Mađarska ima spremnu ogradu na granici sa Hrvatskom i doneće konačnu odluku do petka ujutro, rekao je Orban.

Mađarski premijer je dodao da granica može da bude zatvorena "u roku od sat vremena, ako je potrebno".

Šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar rekao je na konferenciji za novinare u Budimpešti da je ograda koju Mađarska gradi na granici sa Hrvatskom završena i da su vojska i policija u stanju da granicu zatvore pošto odluka o tome bude doneta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи