Читај ми!

Dodik: Sastanak sa predstavnicima partija 9. oktobra

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zakazao je za petak 9. oktobar, sastanak predstavnika vodećih entitetskih političkih partija i nosilaca vlasti na nivou Srpske i njenih zvaničnika na nivou Bosne i Hercegovine, na kojem će se razmatrati aktuelna situacije u RS i BiH, prenosi Fena.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je novinarima u Banjaluci precizirao da su pozvani predstavnici SNSD-a, DNS-a, SP-a, SDS-a, PDP-a i NDP-a, navodeći da je u ime SNSD-a na sastanak pozvan potpredsednik stranke Nebojša Radmanović, prenosi Tanjug.

Na sastanku u Banjaluci biće razmatrane političke teme od opšteg interesa, rekao je Dodik.

Prema Dodikovom mišljenju, ima mnogo pitanja za razgovor i potrebno je dogovoriti opšti nivo stavova u institucijama BiH o onome šta jeste RS, kao i način na koji će biti koordinisane te aktivnosti.

Dodik tvrdi da nikakav sukob između političkih subjekata ne postoji, već samo borba različitih mišljenja o istoj temi, što je svojstveno demokratskim sistemima.

Predsednik Srpske očekuje da će na sastanak doći svi pozvani, a ako neko i ne dođe to, kako kaže, predstavlja njegovu političku poruku dogovoru koji se želi postići.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи