Pao sportski avion kod Daruvara, dvoje poginulo

U blizini sportskog aerodroma u Daruvaru se jutros srušio sportski avion, pri čemu su poginula dvojica članova Aero kluba "Ždral Daruvar", objavili su hrvatski mediji.

Okolnosti nesreće se još utvrđuju, ali je potvrđeno da se avion zapalio nakon udara o zemlju, objavio je Indeks, dodajući da su na mestu nesreće vatrogasci, policija i hitna pomoć, prenosi Tanjug.

"Avion je poleteo pa napravio manevar nalevo i odjednom se iz nepoznatog razloga srušio na obližnje brdo, pri čemu je eksplodiraoi zapalio se. Dve osobe su na mestu poginule. Nakon nekoliko minuta odjeknula je još jedna detonacija, a najverovatnije je došlo do eksplozije rezervoara. Nije bilo pomoći za njih dvojicu", rekao je svedok nesreće za portal Dnevnik.

U nesreći su poginuli Vladimir V. (57) i Tomislav B. (27), u čiji je pomen već objavljena komemorativna fotografija na Fejsbuk stranama "Aero kluba Ždral Daruvar".

"Mirno nebo na putu za večnost", navodi se u jednom od brojnih poslednjih pozdrava "nebeskim prijateljima" na stranicama kluba.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво