Читај ми!

Antiruski bilbord u Podgorici

Anonimni naručilac bilborda koji je osvanuo u Podgorici upućuje "pozdrav" odlazećem ambasadoru Ruske Federacije Andreju Nesterenku, poručujući mu da ide što dalje od Crne Gore. 

Na beloj pozadini bilborda stoji uočljiv tekst na ruskom jeziku: "Poštovani gospodine Nesterenko, hvala vam na preporukama za članstvo u NATO-u. Poručujemo vam: Dalje ruke od nas. Predlažemo da se odmorite na našim obalama i srećan vam put."

Na bilbordu stoji još i "jul 2015" a kao potpisnik "Suverena Crna Gora", prenosi Vijesti.

Ovo nije prvi put da anonimni potpisnik bilbordima upućuje poruku građanima Ruske Federacije. U novembru prošle godine osvanuli su bilbordi koji su nosili sličan potpis "Crnogorske patriote", ali su brzo i uklonjeni. 

Na jednom od njih, kroz kombinaciju slika i reči bilo je ispisano "Bolje banana u ruci, nego ruska čizma za vratom", a na drugom bilbordu poručeno je da "Rusi nikada nisu bili prijatelji". 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи