Читај ми!

Dodik: Ne pomažu prepravke, rezolucija je neprihvatljiva

Predlog britanske rezolucije o Srebrenici je toliko loš da nikakve prepravke ne mogu da je učine prihvatljivom za Srbe, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"U tom pogledu apsolutno je jasno da su to razumeli, pre svega Rusija, i da se ponašaju u skladu sa ranijim razgovorima koje smo imali", rekao je Dodik povodom odlaganja sednice Saveta bezbednosti UN, preneo je Tanjug.

Dodik je za Radio Beograd rekao da misli da će predlog rezolucije biti odbačen i da ga neće biti moguće usaglasiti, kao i da misli da će Britanija povući predlog.  

Inače, sednica Vlade Republike Srpske, koja je bila zakazana za večeras, odložena je za sredu, saopštio je Biro za odnose sa javnošću vlade RS.

Vreme održavanja sednice biće naknadno saopšteno.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи