Читај ми!

Otvara se put Mojkovac-Bijelo Polje

Radovi na putu Mojkovac-Bijelo Polje trebalo bi tokom noći da budu završeni, a put će za saobraćaj biti otvoren u nedelju rano ujutro, saopštio je direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača.

Saobraćaj na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje u prekidu je zbog odrona u mestu Slijepač most, pišu Vijesti, prenosi Tanjug.

Savo Parača je agenciji MINA rekao da bi radovi trebalo do noćas da budu potpuno završeni, ali će, kako je rekao, radi sigurnosti sa otvaranjem puta za saobraćaj sačekati do ujutru.

Ujutru će, kako je objasnio, na teren izaći inspektor za saobraćaj koji bi trebalo da otvori put.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) ranije su onima koji putuju prema severu preporučili da koriste alternativne puteve, deonicu Mojkovac–Đurđevića Tara i granični prelaz Jabuku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво