Читај ми!

Crna Gora, hapšenja zbog krijumčarenja Sirijaca u Srbiju

Crnogorska policija uhapsila je u Podgorici i Rožajama 16 osoba za koje se sumnja da su krijumčarili državljane Sirije preko Crne Gore ka Srbiji.

Osumnjičeni su u dužem vremenskom periodu prokrijumčarili 138 tražilaca azila iz Sirije ka Srbiji, prenosi Beta.

U policijskoj akciji "Kolosek" uhapšeno je 16 osoba, među kojima je jedan državljanin Srbije, dok policija traga za još dve osobe.

Policijski inspektor Marko Brajović rekao je na konferenciji za novinare da je reč o višemesečnoj akciji i da policija sumnja da su uhapšeni u dužem vremenskom periodu krijumčarili državljane Sirije iz Albanije preko Crne Gore ka Srbiji.

Brajović je rekao da su uhapšeni iz Podgorice i Rožaja i naveo da su Sirijici dolazili iz Albanije u Podgoricu, odakle su prevoženi u Rožaje, a iz Rožaja preko graničnog prelaza Dračanovac u Srbiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво