Читај ми!

Obrenovčanin pao u kanjon Morače

Državljanin Srbije Tomislav Perić iz Obrenovca pao je u najdublji deo kanjona Morače, na magistralnom putu Kolašin-Podgorica.

Tomislavu Periću (52) je pozilo tokom vožnje automobilom, pa je izašao na put, kažu članovi njegove porodice, a pišu podgoričke Vijesti.

"Stajao je na ivici proširenja pored puta, kada se, iz za sada nepoznatih razloga, survao u kanjon. Potraga za njim je u toku", rekla je zamenica osnovnog državnog tužioca Maja Šćepanović.

Vozilom, u kojem je bio Perić sa suprugom i snajom, upravljao je njegov brat.

Kako su ispričali saputnici, Tomislav Perić je tražio da izađe iz auta ispred "vezanih" tunela 7, 8 i 9. Kratko je stajao na ivici proširenja, a zatim pao u provaliju.

Porodica Perić vraćala se iz manastira Ostrog.

Mesto gde je Perić pao je najdublji deo kanjona Morače.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи