Tri osobe poginule kod Foče

Tela tri nastradale osobe u saobraćajnoj nesreći kod Foče su izvučena su danas iz provalije. U nesreći je povređeno 13 osoba. Uzroci se utvrđuju.

Pojedini mediji objavili su da su u saobraćajnoj nesreći nastradale tri devojke, dve državljanke Crne Gore i jedna državljanka BiH, prenosi Beta.

Obavljen je i uviđaj, ali uzrok nesreće još nije poznat.

Tri osobe su poginule, a trinaest je povređeno kada je sinoć oko 23 sata autobus "Centrotransa" iz Istočnog Sarajeva sleteo s puta u mestu Dučela, na putu Foča - Šćepan Polje.

Na tom području su sinoć bili izrazito loši vremenski uslovi zbog mećave i zaleđenog kolovoza.  Taj deo puta je uzak i loš, čak i u letnjem periodu, a nema ni adekvatnu signalizaciju.

Televizija Republike Srpske je javila da je teže povređena i Ranka Lučić iz Herceg Novog, koja se nalazi u Univerzitetskoj bolnici u Foči.

Autobus je saobraćao na relaciji Pale-Herceg Novi.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи