Читај ми!

Milanović: Povratak kriminalnog udruženja na vlast

Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će vlada biti "poslednja brana povratku kriminalnog udruženja na vlast", ukoliko kandidatkinja HDZ-a za predsednika Kolinda Grabar Kitarović bude pobedila u drugom krugu izbora.

Milanović je ocenio da se Kolinda Grabar Kitarović predstavljala kao militantni vojnik svoje stranke, vodeći kampanju u sedam rečenica koje je stalno ponavljala, prenosi Tanjug.

"To je činjenica. Ako je to volja naroda, onda dobro. Vlada je daleko najodgovornija. Ako se izbori završe pobedom Kolinde Grabar Kitarović, mi smo jedina brana od povratka kriminalog udruženja na vlast", rekao je Milanović, preneo je HRT.

Kolinda Grabar Kitarović pobedila je u tesnom izbornom finišu predsedničke trke u Zagrebu. Ivo Josipović priznao je poraz.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи