Читај ми!

Policija raspisala poternicu za Sorajom

Crnogorska policija raspisala je lokalnu poternicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

U poternici za Brankom Sorajom Vučelić piše da se ona traži radi prikupljanja obaveštenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu, prenose podgoričke Vijesti.

Vučelićevu žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično je potvrđeno Vijestima, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima.

Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali početkom oktobra.

"Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično 'rupa', tako da želimo ponovo da je propitamo o svemu", kazao je sagovornik Vijesti.

Na dan kada je Osmanagić iz snajpera ubijen ispred svog restorana "Savoja", Soraja Vučelić je neposredno pre ubistva sedela u bašti.

Vučelićeva je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego što je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića.

Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni "maserati" zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem, ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Inspektorima će biti važno da im Vučelićeva pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se veruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda, navodi podgorički list.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи