Podgorica, gradonačelnik poziva građane telefonom

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović poziva građane telefonom da bi se informisao o problemima na koje su se žalili njegovom kabinetu.

Podgoričanka S. D. bila je ovih dana  iznenađena kada joj se u 23 telefonom javio gradonačelnik Podgorice, preneo portal Televizije Crne Gore. Izvinio se što tako kasno zove, objasnivši da je ceo dan bio u obilasku seoskog područja glavnog grada Crne Gore.

Sugrađanka je ispričala da je ulica u kojoj živi već dugo raskopana, da su je takvom ostavili radnici koji su ranije kopali radi postavljanja kanalizacione mreže, prenosi Beta.

Iste večeri usledio je još jedan telefonski poziv, od direktora gradskog "Vodovoda i kanalizacije" Filipa Makrida.

"Objasnio mi je da je ulica raskopana jer nekoliko meštana nije iskopalo kanale kojima bi svoje kuće priključili na kanalizacionu mrežu. Obećao je da će zvati te ljude i dati im rok da završe svoj deo posla kako bi mogli da asfaltiraju ulicu", ispričala je S. D.

Sledeće jutro, S. D. je ponovo pozvao Stijepović i pitao ima li potrebe da dolazi. Ona mu je rekla da nema, osim ako ne želi da zajedno popiju kafu.

Kroz dva-tri dana, kada su meštani iskopali svoje kanale za priključak na gradsku kanalizacionu mrežu, ulica je popravljena i asfaltirana. Stijepović ju je ponovo zvao da joj zahvali za "intervenciju" u vezi sa neuređenom ulicom.

Više građana je potvrdilo da su telefonom razgovarali sa gradonačelnikom Podgorice.

Slavoljub Stijepović je nakon izbora za gradonačelnika ove jeseni poručio da će građanima biti na raspolaganju 24 časa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво