Читај ми!

Podgorica, opljačkana kuća poljske ambasadorke

Opljačkana kuća ambasadorke Poljske u Podgorici, Gražine Šikorske. Policija sumnja da su tri maloletne osobe odgovorne za provalu.

Lopovi su upali u kuću u Donjoj Gorici tokom vikenda, kada nikoga nije bilo u njoj, i odneli su ambasadorkin laptop i torbu sa novcem i ličnim dokumentima, pišu podgoričke Vijesti, prenosi Tanjug.

Maloletnici N. G, N. V. i P. R. osumnjičeni su da su se, pomoću baštenske stolice koju su pronašli na terasi, popeli do prozora i ušli u rezidenciju, gde su sa stola ukrali laptop i žensku torbu sa novčanikom u kojoj se nalazilo 1.000 evra, prenosi Tanjug.

Ukrali su i poljsku diplomatsku ličnu kartu, diplomatsku ličnu kartu Crne Gore, bankovne kartice, poresku karticu i karticu za korišćenje kompjutera na ime ambasadorke Poljske.

"Policiji je 18. oktobra prijavljeno da je tokom noći opljačkana rezidencija Ambasade Poljske, čiji je zakupac D. P.", saopšteno je iz Uprave policije koja je dodala da su njeni službenici izvršili uviđaj.

Od tri osumnjičena maloletnika, u prisustvu roditelja, prikupljena su obaveštenja na okolnosti događaja, a u saradnji sa Odeljenjem bezbednosti Tivat pronađeni su ukradeni laptop, torba kao i deo novca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво