Читај ми!

Pokušaj krađe automobila u kojem je dete

U sarajevskom naselju Grbavica danas se odvijala drama kada je maskirani lopov pokušao da ukrade automobil u kojem se nalazilo dete.

Detetova majka je ispričala za Dnevni avaz da je izašla je iz automobila kako bi kupila nešto u obližnjoj radnji, kada joj je prišao muškarac i rekao: "Neću ti ništa, uzeću auto", prenosi Beta.

Prema njenim rečima, muškarac je ušao i seo za volan. Žena je odmah skočila na napadača, pokušavajući da ga izvuče iz automobila.

"Vukao me je tako nekoliko metara, a ja sam vrištala da mi pusti dete. On se tek tada okrenuo i, čini mi se, tek tada video da se na zadnjem sedištu vozila nalazi moje dete. Zaustavio je automobil, odgurnuo me, izašao iz automobila i pobegao", rekla je majka.

Detetu se nije ništa dogodilo, a majka je zadobila lakše povrede dok se držala za automobil koji je bio u pokretu. 

Policija traga za maskiranim muškarcem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво