Читај ми!

Radončić: Vučić je državnik koji razume Bošnjake

Bivši ministar bezbednosti BiH i lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić ocenio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić ozbiljan državnik, koji razume Bošnjake i bošnjačke probleme i da će zato sa njim uvek imati vrlo principijelan razgovor.

Radončić je rekao da Vučić ima mnogo sluha za ono što on kaže i napominje da "neće doći u poziciju kao neki bošnjački političari da ga (Vučića), bukvalno, vređa po novinama, a onda kad Vučić pobedi, trči kao zadnji poltron i miš", prenosi Tanjug.

Nama su potrebne koegzistentne političke ličnosti koje će s Vučićem razgovarati jednako dostojanstveno i kad je negativac i kad je pozitivac i jednako principijelno", rekao je Radončić u emisiji "Intervju 20" BH Televizije.

Radončić, koji je po mnogima lider BiH opozicije, je rekao da srpski premijer i on, kao intelektualci, imaju jednu normalnu komunikaciju, što podrazumeva da se ne slažu oko svega.

"Mi smo kao odgovorni ljudi i lideri stranaka razgovarali nekoliko puta i razgovarali smo i o stanju u regionu i o stanju u Bosni i Hercegovini", podsetio je Radončić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи