Читај ми!

Predsednik "Slobodne Republike" uhapšen pa pušten

Predsednik Udruženja "Slobodna Republika" Nikola Dronjak priveden je u Laktašima sa trojicom saradnika, zbog ispisivanja grafita na zgradi lokalnog Saveza nezavisnih socijaldemokrata. Pušteni su posle nekoliko sati.

Banjalučka policija saopštila je da će protiv njih četvorice biti podneta krivična prijava zbog ispisivanja grafita na zgradi Saveza nezavisnih socijaldemokrata u laktaškom naselju Trn, prenosi Beta.

Policija je navela da su Dronjaka i njegove kolege priveli jutros oko 5.30 i da su oni "dobrovoljno predali predmete kojima su izvršili krivično delo oštećenje tuđe stvari".

Aktivisti "Slobodne Republike" privedeni su jer na zgradi lokalnog SNSD u laktaškom naselju Trn ispisali grafit "Pakao je prazan - đavoli su ovde".

Šef lokalnog SNSD-a je biznismen i kum lidera SNSD-a Milorada Dodika, Budimir - Budo Stanković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво